2015. május 20., szerda

Plasztikai műtét utáni kompressziós nadrág - Jelenlegi ára: 29 100 Ft


 fokozat: terápiás 1 Egyéb jellemző: mikromasszázs
A mell alá érő, teljes alakot formáló 18/21 Hgmm anatómiai kompressziós nadrág lábközi higiéniás nyílással kifejezetten a post-operációs periódus kiváló eszköze. Az anatómiai kompresszió mellett a Solidea által szabadalmaztatott háromdimenziós hullámszövésű mikromasszázs anyag biztosítja a vénás és nyirok keringés támogatását, amelynek segítségével sokkal gyorsabban gyógyulnak a betegek. A folyamatos és hatékony mikromasszázs hatására a szövetek fokozatosan nyerik vissza normál működésüket és rugalmasságukat, a hegek sokkal szebben és gyorsabban gyógyulnak. A speciális ezüsionos bacteriostatic anyag gondoskodik a bőr baktériumegyensúlyának fenntartásában, megelőzi a kellemetlen testszagok és esetleges fertőzések kialakulását. Jó szellőzésének és a folyamatos mikromasszázsnak köszönhetően tonizálja a bőrt.
Fekete és testszínben. A választható méreteket a képként feltöltött mérettáblázatban találja. A szállítás költségét átvállaljuk!
Gyógyászati segédeszközöket és egészséges termékeket forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden áru új, számlás, garanciális. Széles körben forgalmazunk ezen kívül is hasonló termékeket, ezért ha nem találja meg jelenlegi kínálatunkból a megfelelőt, érdeklődjön bátran, szívesen válaszolunk, és föltöltjük az Önnek megfelelőt!



Jelenlegi ára: 29 100 Ft

Az aukció vége: 2015-06-09 13:04
. Plasztikai műtét utáni kompressziós nadrág - Jelenlegi ára: 29 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése