2015. március 28., szombat

Plüss nadrág - Jelenlegi ára: 1 099 Ft

Eladó egy gyönyörű halványlila szabadidő nadrág. Puha, kényelmes gumis derekú. Úgy hiszem egyszer sem használtuk, mert nyáron kapta és mire használtuk volna már rövid volt.
Kérésre szivesen lemérem!
Nézze meg a többi termékem is, a kislányom kinőtt, átnőtt ruháit ill. játékokat, legókat töltök fel folyamatosan ahogy időm engedi.....
Személyes átvétel: Albertirsán, Cegléden előre egyeztetett helyen és időben megoldható de leütés előtt egyeztessünk ezzel kapcsolatban!  Csak ajánlottan postázok vagy több darab vásárlása esetén csomagban a mindenkori díjszabásnak megfelelően!  Pontos összeget csak csomagolás után tudok mondani. A termékoldalon megjelenő összeg csak tájékoztató jellegű adat, nem a pontos postaköltséget tartalmazza!!!!!
Ha több terméket szeretne venni fix áron akkor értelmes keretek között rugalmas vagyok az egyéni ár megbeszélésében.
A kapcsolatfelvételre (e-mail, telefon) 3 napot várok az adás-vétel lebonyolítására max. 10 napot. Természetesen ha előre megbeszéljük akkor ettől el lehet térni de csak akkor! Ha nem kerül sor a kapcsolatfelvételre vagy a leütött áru átvételére a megadott időn belül negatív értékelés mellett újrahirdetem a terméket.  



Jelenlegi ára: 1 099 Ft

Az aukció vége: 2015-04-17 14:45
. Plüss nadrág - Jelenlegi ára: 1 099 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése