2015. március 24., kedd

DORMEO Maya 3+1 fedőmatrac 160x200 - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

DORMEO Maya 3+1 fedőmatrac 160x200
Siena 3+1 fedőmatrac
Technikai információk és anyagösszetétel:
Huzat felső anyaga: 100% poliészter, 1 cm vastag viszkoelasztikus PU habbal (memóriahab)
Alsó és oldalsó anyag: 100% poliészter(AirX System)
Matracbelső: 3 cm PU (Ecocellhab )
Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik
Csomagolás: vácuumcsomagolva, dobozban a megfelelő védelem, és a könnyű szállíthatóság érdekében
Maya 3+1 fedőmatrac - minimális befektetés a nyugodt alváshoz!
Kitűnő alvás megfizethető áron!
Tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalaihoz, és kiegyenlíti az ágy mélyedéseit
Antibakteriális huzat, mely higiénikus és pormentes alvási környezet biztosít
Minden háztartásba ajánljuk
Rendkívül praktikus, sokoldalú felhasználás!
Változtassa régi kanapéját kényelmes ággyá!
Ön is fáradtan ébred a régi kanapé hátfájdalmakat okozó hepehupái miatt? Tele van a ház vendégekkel és nincs elég ágy? A Dormeo Siena 3+1 fedőmatrac az öreg kanapékat is komfortos ággyá változtatja, miközben egészséges és ellazító alvási környezetet nyújt. Kényelmessé teszi a régi matracokat, de akár a földre terítve is remek alvóhelyet biztosít a vendégek számára.
Puha memóriahab és kemény Ecocell hab tökéletes kombinációja
Magját egy 3 cm vastag Ecocell hab alkotja. Ez egy csúcsminőségű, a test vonalaihoz alkalmazkodni képes anyag. Sejtes struktúrájának köszönhetően kiválóan szellőzik, így nem gátolja a levegő áramlását. Mivel formatartása rendkívüli, folyamatosan alkalmazkodik a test egyedi körvonalaihoz.
A nagyobb kényelem érdekében a huzat felső részébe 1 cm vastag memóriahab került. A memóriahab tökéletesen adaptálódik a vele érintkező test alakjához, így mindenkinek személyre szabott alvási környezetet biztosít. Speciális szerkezetének köszönhetően alvás közben nem nehezedik nyomás sem az izmokra, sem pedig a csontrendszerre. Védelmet nyújt a poratkákkal szemben, ezáltal kellemes és tiszta alvási környezetet biztosít.
Minőségi anyagok a jobb alátámasztás és kényelem érdekében
A Dormeo Siena 3+1 fedőmatrac az öreg kanapékat is komfortos ággyá változtatja, miközben egészséges és ellazító alvási környezetet nyújt. Kényelmessé teszi a régi matracokat, de akár a földre terítve is remek alvóhelyet biztosít a vendégek számára.
A Dormeo Siena 3+1 fedőmatrac ugyanolyan anyagokból készült mint egy matrac, de kialakítása annál vékonyabb.
Puha memóriahab réteg 1 cm
A matracot 1 cm vastag memóriahab réteg borítja. A viszkoelasztikus memóriahab egy olyan anyag, amely felveszi teste alakját, reagál a testhelyzetre és a hőmérsékletre. Ily módon tökéletes alátámasztást biztosít anélkül, hogy ellennyomást fejtene ki az izomzatra és a csontrendszerre.
Biztos megtámasztást nyújtó Ecocell matracbelső 3 cm
A matrac belseje 3 cm vastag Ecocell® hab. Ez egy olyan csúcsminőségű, új generációs hab, amely háromdimenziós cellás szerkezetének köszönhetően tartósan rugalmas, hatékony szellőzést biztosít, és rendkívüli alkalmazkodóképességgel rendelkezik. Szilárd hab, amely mindig megtartja alakját.
Antiallergén huzat
Az extra védelem érdekében a fedőmatrac huzatát CleanEffect® védelemmel kezelt, impregnált borítással láttuk el, amely védelmet nyújt a poratkák és a baktériumok ellen. Ennek köszönhetően a Dormeo Sienna 3+1 fedőmatrac a porallergiában szenvedők számára is megfelelő.
AirX-rendszer a kiváló szellőzésért
Alvás közben gyakran megizzadunk és testünk vizet veszít. Annak érdekében, hogy az alvás közben keletkezett izzadtság ne váljon zavaróvá a Siena 3+1 fedőmatrac oldalain és alján található AirX-rendszernek köszönhetően optimális szellőzést biztosít, így a matrac alvófelülete mindig friss és száraz.



Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Az aukció vége: 2015-03-31 06:59
. DORMEO Maya 3+1 fedőmatrac 160x200 - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése