2014. július 25., péntek

REISINGER JÁNOS: BIBLIAI PRÓFÉCIÁK KORUNKRÓL - Jelenlegi ára: 700 Ft


Kiadás éve:  2004
Kiadó:  Oltalom Alapítvány, Budapest
Kötés típusa:  papír, puha kötés
Szerző:  Reisinger János
Állapot:  új
 
Eleinte Jézus tanítványai sem hittek a jövendöléseknek. Ezért is kapták Mesterüktől a balgatagok és restszívűek nem éppen hízelgő minősítését. Az átélt események, emberi várakozásaikban való csalódásaik hatására azonban megtanultak hittel fordulni az "igen biztos prófétai beszédhez".
Jeruzsálem i. sz. 70-ben bekövetkezett pusztulásakor az őskeresztények már a próféciákhoz való ragaszkodásuknak köszönhették életüket. "Boldog aki olvassa és akik hallgatják e prófétálás beszédeit, és akik megtartják azokat" - mondja az Apokalipszis a ma emberének is. A bibliai jövendölésekből mindenről hiteles módon értesülhetnek, ami a szemük láttára zajlik: a természet leépüléséről (az ún. ökológiai válságról), az Egyesült Államok világhatalmi szerepéről, az Európai Unió létrehozásának indítékairól, az iszlámról, vallás és politika mind szorosabb egybekapcsolódásáról, az emberi történelem végéről.
Postázás levélként, csomagként, Vatera futárral az Ön választása és az aktuális díjszabás szerint.  10000. - Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!  
Szállítás:  A vételár+postaköltség beérkezése után két munkanapon belül.  
Személyes átvétel Makón.
Kérjük tekintse meg böngészhető választékunkat ide kattintva


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2014-08-15 13:20
. REISINGER JÁNOS: BIBLIAI PRÓFÉCIÁK KORUNKRÓL - Jelenlegi ára: 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése