2014. július 30., szerda

1930 cipzáros öves elegáns tunika 6 szín 2 méret - Jelenlegi ára: 3 900 Ft


Felhívom minden szíves érdeklődő figyelmét, hogy az áru KÜLFÖLDRŐL, ANGLIÁBÓL érkezik, előre rendelésre, itthon nincsen belőle.
Érdeklődni szíveskedjék vásárlás előtt / kattintson a Kérdezzen az eladótól - feliratra /, mert folyamatosan változik az árukészlet, csak visszajelzésem után vásárolja azt meg!
Előre utalás után az áru 10 - I5  munkanapra rá érkezik meg.
Állapota:   új, címkés
Méretek:   S/M, L/XL
Változó árukészlet, kérem vásárlási szándéka előtt érdeklődjön.
Színe:  fekete, fehér, bézs, piros, mustár, kék
 
 
 
S/M
L/XL
 
Hossza válltól
85 cm
88 cm
 
Hossza hónaljtól
55 cm
57 cm
 
Mellbősége
50 cm * 2
52 cm * 2
 
Derékbősége
49 cm* 2
50 cm* 2
 
Csípőbősége
54 cm * 2
56 cm * 2
 
Ujja hossza
16 cm
18 cm
 
 
100% poliester
 
 
0, 19 kg
Anyaga: 100% poliészter
Vásárlási feltételek:
Minden árum fix áras, így azonnal megvásárolható!
Vásárlás: megkérném a kedves vásárlót, hogy az áru megvásárlását követően 2 napon belül legyen kedves fölvenni velem a kapcsolatot ill. 7 napon belül juttassa el hozzám a postaköltséggel növelt vételárat  számlámra vagy a lakcímemre.
Az utaláshoz, befizetéshez, pénzküldéshez, személyes átadáshoz szükséges ÖSSZES információt, azonnal kézhez kapja az áru megvásárlását követően perceken belül a Vatera AUTOMATIKUS válaszüzenetében.
Postázás: kizárólag ajánlottan és/vagy tértivevényes ajánlottan postázok, hogy nyomon követhető legyen a feladás - átvétel ill. mindkét fél biztonsága érdekében!
bővebben a www. posta. hu oldalon!
Személyes átvétel: KIZÁRÓLAG  Vecsésen a Market Centralnál van lehetőségem átadni egy gyorsétterem előtt/bent ( elnézést, de nem szeretném behozni a lakásunkba a próbát/átadást, egyéb okok miatt ) ill. a próba is itt, ennek a gyorsétteremnek a mellékhelységében oldható meg, ( ha Neked is megfelel ), egész nap hétvégén is 9 - 20 óráig.
Árucsere: ha bármilyen okból kifolyólag elégedetlen vagy az áruval legyen az méret probléma vagy egyéb kifogás, azt azonnal jelezzed kérlek, mert csak bizonyos záros határidőig tudom azt vissza/átcserélni más árura, pénzt vissza nem tudok adni, de nagyon szívesen cserélek, valamint az újra küldés költsége a vevőt terheli!
A képek szerzői jogvédelem alatt állnak!



Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2014-08-02 14:18
. 1930 cipzáros öves elegáns tunika 6 szín 2 méret - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése