2015. április 29., szerda

Automata páraérzékelős ultrahangos párásító ÓZONOS - Jelenlegi ára: 28 250 Ft


Professzionális ultrahangos párásítás és ózonos tisztítás az egészséges levegőért. INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!
A kellemes közérzet több tényezőtől függ. Ezek egyike a páradús, párás levegő.
Az ultrahangos párásító jellemzői:
Az ultrahangos párásító készülék automatikusan fenntartja a helyiség beállított pára tartalmát. Használatával megelőzheti a nyálkahártya kiszáradását, fertőzéses és légúti megbetegedések kialakulását, csökkentheti a fáradékonyságot, és a por légutakba kerülésének mértékét.
Az ultrahangos párásítás magas frekvencián történik és a párásító gyors rezgéssel átalakítja a vizet apró vízcseppeké, mely azonnal eloszlik a szobában.
A párásító készülék tulajdonságai:
- A távvezérlő megkönnyíti a párásító készülék üzemeltetését.
- Tartály térfogata: 5 l
- Maximum helységméret 50 m2.
- A párásító szűrőbetét cserélhető.
- Működés időtartam beállítás is lehetséges.
- Hideg-meleg párásítás
- Automatikus pára tartalom fenntartó funkció
- Ózonos tisztító funkció
A párásító technikai adatai:
Tápellátás: 220-230V-50Hz
Teljesítmény: 140W
Tartály térfogata: 5liter
Vízátfolyás: >=400ml/óra
Maximum helyiségméret: 50m2
Időzítő: maximum 12óra
Ion kimenet: 2. 000. 000-3. 000. 000ion/cm
Ózon kimenet: >= , PPM
Párásítás, miért van rá szükség?
Korunk építkezési technológiái és fűtési technikái nagymértékben szárítják a helyiségek levegőjét és így előidézői az egyre inkább terjedő légúti betegségeknek. A fűtött szoba száraz levegője csökkenti a nyálkahártya ellenálló képességét a kórokozókkal szemben. Ezért fontos a párásítás, a párásító készülékek használata.
Orvosi vizsgálatok bizonyították: a megfelelően nedves, párás levegőnek jótékony hatása van a felső légúti betegségek gyógyításában, illetve megelőzésében is.
Asztma, allergia,  krupp esetén a szoba hideg párásítását ajánlják a szakemberek.
Tehát a párásító berendezések javíthatnak életkörülményeinken és a megelőzésben is fontos a szerepük.
Mért van szükség most párásításra, kiemelt figyelemre?
Az előző századok otthonai egészen más képet mutattak. A konyhákban állandó sütés-főzés és a házak nem légmentes szigetelése biztosította az egészséges élethez szükséges párás levegőt. A mai legtöbb lakásban és házban száraz levegő keletkezik s ennek kedvezőtlen hatásai vannak szervezetünk számára. Fontos tehát a párás levegő megteremtése, a párásítás párásító készülékek használatával.
Sűrűsödnek a felsőlégúti megbetegedések a hidegebb idő beálltával. A fűtött szoba száraz levegője csökkenti a nyálkahártya ellenálló képességét a kórokozókkal szemben. A levegő pára tartalmának helyreállítása, a párásító készülékek használata segít abban, hogy komfortosabban, egészségesen érezzük magunkat és szembe tudjunk szállni a légúti megbetegedésekkel.
Megoldást jelenthetnek a párásító berendezések. Párásító készülék használatával megelőzheti a nyálkahártya kiszáradását, fertőzéses és légúti megbetegedések kialakulását, csökkentheti a fáradékonyságot, és a por légutakba kerülésének mértékét.
Az ózon fontossága: Ózonnal a baktériumok ellen, ózonos tisztítás
Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag. Ha az ózon kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, akkor egyszerűen megsemmisíti azt.  Hatása miatt az ózon alkalmas a levegő fertőtlenítésére, tisztítására, akár párásító készülékek kiegészítőjeként: Niagara ultrahangos párásító ózon funkcióval.
Az Ózon- és oxigénterápiával nagyon sok betegség kezelhető, köztük olyan is melyet más módszerrel nem, vagy csak részlegesen lehet kezelni, ilyenek például az allergiás megbetegedések, mint a szénanátha és az asztma.
A gyakori betegség, az asztma megelőzése:
A lehetséges és gyanús allergének tudatos elkerülésével, illetve mindenféle allergiás tünet szakszerű kezelésével lehet megelőzni az asztma kialakulásának lehetőségét.
Az asztmások lehetőleg tiszta levegőben éljenek, mozogjanak. Ebben segíthetnek a légtisztító, párásító készülékek, a légzésterápia.
A népbetegség egyik tagja, az allergia ellen kímélő környezet ajánlott:
Steril, pollen- és szennyeződésmentes területet nagyon nehéz találni, legfeljebb a magas hegységek vagy az óceánok tiszta levegője lehet allergia szempontjából semleges. Így minden érintettnek magának kell kialakítania az allergiás érzékenysége szempontjából lehető legmegfelelőbb, kímélőbb "mikrokörnyezetet", azaz közvetlen környezetét, otthonát.
Megoldást, enyhülést jelenthetnek a légtisztító berendezések és a párásító készülékek.
Gyógyászati segédeszközöket és egészséges termékeket forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden áru új, számlás, garanciális. Széles körben forgalmazunk ezen kívül is hasonló termékeket, ezért ha nem találja meg jelenlegi kínálatunkból a megfelelőt, érdeklődjön bátran, szívesen válaszolunk, és föltöltjük az Önnek megfelelőt!



Jelenlegi ára: 28 250 Ft

Az aukció vége: 2015-05-19 09:15
. Automata páraérzékelős ultrahangos párásító ÓZONOS - Jelenlegi ára: 28 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése